GAI+LISVA AMALIE WOOL TOP – LIGHT GREY MELANGE

TRANSPARENT PRODUKTION

Vi har produceret vores tynde uld og viskose blanding i Prato i Italien siden 2013, og kender derfor i dag ejerne så godt, at vi ikke kun betragter dem som meget tætte samarbejdspartnere men nærmest som familie. Fabrikken er familieejet og har mere end 18 års erfaring.

Vi besøger fabrikken to gange årligt, og hver gang ser vi frem til vores besøg med stor glæde.

DKK 599,00

Add to wishlist
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Vores Amalie langærmet T-shirt er vores absolutte favorit. Tætsiddende med en smuk udringet bådhals i en skøn uld og viskose blanding.

Amalie er en del af vores Classic Basic Collection.

DESIGNET TIL AT FØLGE DIG – GORGEOUS NECKLINE

Kender du de stykker tøj, som begynder som basics – perfekt til at style sammen med alt i din garderobe – men som ender med at blive din helt uerstattelige favorit? Det er præcis den transformation, du vil opleve, når du først har prøvet vores Amalie T-shirt. Den feminine bådudskæring, det elegante kropsnære fit, de lange ærmer og den lette og bløde uld vil holde dig varm og fremhæve din figur, mens din krop får lov at bevæge sig og ånde frit.

Amalie blev først gang produceret tilbage i 2013. Den er stadig den dag i dag vores bedst solgte T-shirt, og vi producerer den forsat hos vores dygtige samarbejdspartner i Prato, Italien. Amalie er smukt indpakket i individuelle FSC certificerede papirkasser, for at undgå brug af plastposer.

Amalie er lille i størrelsen, så en større størrelse bør overvejes.

Størrelse

Large, Medium, Small, xl

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GAI+LISVA AMALIE WOOL TOP – LIGHT GREY MELANGE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.