Karmameju Activate hovedbundsbørste – massage til hovedbunden

Karmameju scalp brush er et beauty tool fremstillet i blød, hygiejnisk silikone, en afart af plastik, som har en naturlig blødhed, der gør, at det ikke er nødvendigt at anvende kemikalier som fx ftalater. Materialet tåler høje temperaturer og kan derfor skoldes ifm. rengøring, hvis nødvendigt.

Activate er støbt i en form og farve, der er tilpasset både kvinder, mænd og børn og er uden det traditionelle lufthul, hvilket gør børsten mere hygiejnisk og holdbar.

Dette er den originale Scalp børste fra Karmameju.

DKK 149,00

2 på lager

Add to wishlist
Kategori:

Activate hovedbundsbørste – massage til hovedbunden.
Tør- eller vådbørstning med Activate hovedbundsbørste er en naturlig måde, at sikre de bedste betingelser for en sund hovedbund og derved opnå glansfuldt hår og en afbalanceret hovedbund fri for skæl.

Activate børsten børster liv i hovedbunden, fjerner ophobning fra døde hudceller, overskydende talg, forurening, stylingprodukter og snavs, og rydder derved vejen for iltede hårsække og styrkede hårstrå, alt imens de masserende bevægelser kan afhjælpe muskelspændinger og hovedpine.

Hovedbundsbørstning med Karmameju scalp brush er velegnet til både voksne og børn og alle typer hår. Normal, tør såvel som fedtet hårbund kan have gavn af, at stimulere huden i hovedbunden. Blide tryk og massage af hovedbunden øger blodcirkulationen, som er et vigtigt element for, at fremme hårvækst og forebygge hårtab. Regelmæssig eksfolierende massage i hovedbunden hjælper også med, at reducere skæl og tørhed naturligt. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Karmameju Activate hovedbundsbørste – massage til hovedbunden”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.