KARMAMEJU BALM 02 CALM

❤︎ 90 ml

DKK 250,00

2 på lager

Add to wishlist
Kategorier: ,
Balm 02 Calm

CALM balm er et salvelignende hudplejeprodukt, bestående udelukkende af naturlige planteolier og rene æteriske olier. Den multifunktionelle og helende olie-balm kan anvendes som ansigts-, læbe- og kropspleje.
CALM er et naturligt produkt til hele familien og er ideel til sensitiv, følsom, udsat eller beskadiget hud. Den hjælper med at forbedre og forebygge tørhed og irriteret hud.

Karmamejus CALM balm er den ideelle barrierecreme, der beskytter huden mod udtørring, frostskader og karsprængninger. Varm balmen mellem håndfladerne og lad den smelte på huden, udsatte områder i ansigt eller krop som for eksempel kinder og hænder.

Tag den med på skiferien for at beskytte mod kulde. Anvend som helende pleje på solferien eller på børnenes kinder i vinterhalvåret.

CALM balm fra KArmameju har mange multifunktionelle fordele og kan bl.a. anvendes i hårspidserne, som shine på kindben og under bryn, til tørre hænder, albuer og fødder, som aftershave og aftersun. Calm balm er et naturligt alternativ til vaseline.

Brug også Karmamejus balms til at forebygge høfebersymptomer ved at anvende dem om næsen, oppe i næseboret og om øjnene for at fange de små drilske pollenpartikler.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KARMAMEJU BALM 02 CALM”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.