KARMAMEJURE CHARGE IONIC BODY BRUSH

Karmameju’s ioniske tørbørste er fremstillet af bæredygtigt bøgetræ med ekstra fine børstehår af kobbertråd, og hestehår fra hestens manke.

Når du bruger børsten er det vigtig at drikke rigeligt med vand efter tørbørstningen da det fremmer udskillelsen af affaldsstoffer.

DKK 480,00

2 på lager

Add to wishlist
Kategorier: ,

Recharge Ionic Body Brush

Ion tørbørstning danner negative ioner på huden gennem naturlig friktion. Tørbørst dagligt for at afhjælpe tør hud, bekæmpe appelsinhud og opnå øget energi.

Børst med lange lige strøg mod hjertet for at stimulere nervesystemet, blodcirkulation og lymfesystemet. Tørbørstning af kroppen med Karmamejus ion kropsbørste danner negative ioner direkte på huden gennem naturlig friktion. Negative ioner accelererer transporten af ilt til vores celler og kropsvæv. De gør samtidig lymfekirtlerne i stand til at afgifte blodet og øger derved hudens modstandsdygtighed. Samtidig er tørbørstning appelsinhudens fjende nr. 1.

RECHARGE Karmameju tørbørste er egnet til alle hudtyper, men har du sensitiv hud eller er tørbørste nybegynder, kan du vælge at starte med BUFF børsten, for så senere at gå over til RECHARGE.

e

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KARMAMEJURE CHARGE IONIC BODY BRUSH”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.